петък, 12 февруари 2016 г.

СЪРЦА

Здравейте, мили феички!

Напоследък съм в едно особено състояние на духа - хем имам огромно желание да творя, хем нещичко не ми достига за да има краен резултат. Не е вдъхновение, защото всяка открадната свободна минутка я посвещавам за да разглеждам творбите ви - а те са много вдъхновяващи. Дори на срещичка с вас отидох, а там вдъхновение винаги се намира. Причината не е и многото работа, която никога не ми е пречила да си открадна свободни нощни минутки за творене...Имам си и новички още непробвани материалчета и не е като да не ме сърбят ръцете да ги пробвам...

И все пак нещичко не ми достига...може би идеи...защото снощи ме налегна една особена жажда да мацам в ярки цветове, но то не върви просто ей така да си мацаш...знам ли...След снощната остра нужда от вкарване на цвят в живота ми сътворих моята февруарска календарна страничка...дори аз не очаквах да се получи точно такава :)))

Включих дилюжънсите, едно от новите ми стенсилчета...малко пастичка от Джъмбо ...и това е резултата :)

Показвам в следните предизвикателства:

При картишочките - ММП 9 - Цветни сърца в месеца на любовта - не мога да не се включа, че там пропусна ли предизвикателство ще да означава, че съм зверски зле...пък още не съм...

Картичкофурии празнуват своят 6-ти рожден ден - Иска ми се да ги поздравя! Макар, че съм била с тях само през половината от този им път, безспорно те оставиха една огромна следа в душата ми! По правилата за участие повтарям КФП 265 "Картичка със сърце".

Благодаря Ви от сърце!

3 коментара:

 1. Усмивке, мен ако питаш баш вдъхновение ти липсва. Ела ми на гости да мацаме заедно :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ти внимавай какво предлагаш, че като нищо съм приела поканата :) Всяка среща с вас винаги ми действа супер презареждащо :)))

   Изтриване
 2. Като ти гледам свежата страничка,която ми вкара супер готино настроение в този дъждовен ден,най си върви да си мацаш просто така да знаеш :):):)Гооооляма прегръдка!

  ОтговорИзтриване