петък, 22 февруари 2013 г.

ТЕФТЕРОт известно време обмислям да си направя нещо като местенце или кътче, в което да си събирам разни нещица и не само, които по един или друг начин са ми спомен от общуването ми с "колегите" по хоби. Първоначално си го представях по-скоро като кутия, която да украся по начин свързан с хобито...но тогава Ем стартира нейната Забава с АТС и тя всъщност каза, че ще пусне тефтер, който да обиколи всички включили се в играта...и аз се туптах по челото...

- Ами да...защо на мен не ми хрумна по-рано...тефтер е чудесна идея...
Само, че Ем си е Ем....тя може и да може да събере 60 и отгоре човека....аз надали...
Тогава Картичкофуриите обявиха тяхната Голяма картичкофурийска среща...и аз си казах - Ето едно чудесно място, където да дам начало, както на общуването си с крафтърите, така и на моята тефтерена инициатива. Това всъщност е много силно казано...просто реших да си направя тефтер, който да украся по мой си начин свързан с хобито...и когато се запозная с картичкотворящите да имам място, където да ги помоля да ми оставят по някое посланиице или чисто и просто да ми напишат нещичко...тъкмо и до април имам достатъчно време...

Да...ама не...тогава *щурчо*/Краси зададе своето предизвикателство при картичкофуриите - КФП № 156 - "Тефтер" и аз нямаше как да не се поразбързам, за да се включа...


И това е резултата...
Напълно осъзнавам, че не е перфектен...но пък си е мой...

И нямате представа колко щастлива ще ме направите, ако повече от вас ми окажат честта да ми оставят по един автограф в него...или просто да ми напишат нещичко...дори не само на тази среща, а и при други поводи...

Наистина безкрайно щастлива!!!


Както забелязвате това си е най-обикновена тетрадка със спирала, която аз пооблепих и поукрасих...

Естествено нямаше как да не участва иглата и конеца... при мен просто е неизбежно, но този път реших бродерията да е с мъниста.

И тъй като има и таг, който в случая играе ролята по-скоро на книгоразделител...ще го включа и в предизвикателството на Тони - Точица втора...Благодаря ви за вниманието!!!


8 коментара:

 1. Бродерията е невероятна! Много ми харесва и идеята ти с тефтера! Може да я открадна, ако даваш:). С радост ще напиша нещо в твоя:)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Кради наволя!!! Радвам се, че ти е харесала идеята...още по-хубаво даже...
   И ще се радвам много да ми напишеш нещичко :)))

   Изтриване
  2. Много е нежен! Харесва ми!

   Изтриване
  3. Много ти благодаря!!!
   Надявам се при първа възможност ти също да ми напишеш нещичко.

   Изтриване
 2. Ех,че разкошна идея за тефтер -лексикон..в който да ти напишем нещо при среща ( и не само..)От много време самата аз се опитвам да направя подобно "нещо"..Минах през Молескин,в който всяка желаеща феичка да ми изпрати страничка или две със своя "визитка" (тогава не бях чувала за АТС , или по-скоро нямах идея какво е точно..)..Но идеята за тефтер-лескикон, определено ми допада много!
  Бродерията с която си го украсила е много нежна !
  Благодаря ти за това,че се включи в моето предизвикателство при Картичкофурии и сподели своята идея с нас!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Изобщо не го очаквах, но съм много приятно изненадана, че идеята ми за тефтера-лексикон намира толкова положителен отзвук. Много се радвам, че не само моята глава е обмисляла подобно "нещо"...и ако това допадне на повече хора, аз ще съм още по-щастлива.
   Ще се радвам и на един автограф от теб в моя тефтер-лексикон :)))
   Благодаря за хубавото и вдъхновяващо предизвикателство!

   Изтриване
 3. Отговори
  1. Благодаря!!! Радвам се, че ти е харесал тефтера. За автографа сигурно е излишно да казвам...то се подразбира...но държа и на един от теб!

   Изтриване