вторник, 29 декември 2020 г.

КОЛЕДА 2020

 

Здравейте, драги творящи! 

Аз явно в този блог вече публикувам само от Коледа на Коледа, но така явно творя. И сега ви показвам коледните си творения, като и аз самата се изненадвам, че все пак в тази обстановка, имах поводи за творение. :)

Показвам ви една коледна картичка, която стана част от размяна във фейсбук групата "Тайната градина на рисувателните книги". Радвам се, че се включих, защото пропуснах да се запиша в двете други размени, в които традиционно се включвам предишни години.

Показвам ви и другите ми Крафт занимания през декември, които също вече се превърнаха в традиционни.

Първото е поредното ми участие в базара на фондация "Мечта за дете", за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми.




Втората инициатива е на "Движение Възраждане", които за поредна година помагат на българчетата от страната и извън нея да си разменят ръчно правени картички, защото българчетата в чужбина имат нужда от реален допир до България около тези светли празници. И помагането на децата да правят картички е много приятно изживяване за мен!


Включвам се в следните предизикателства:

При Картишочките: Макар и формално те вече година да не организират предизвикателства, Кат продължава да ни вдъхновява за да творим и тази година нейната "Синя Коледа" вдъхнови всички ни.

При Картичкофурии - КФП 416 "С дъх на Коледа"  - Включвам се с удоволствие. Те ни останаха единствения и най-ценен блог за предизвикателства и се радвам, че ги има.

Хубави празници!

1 коментар: