петък, 28 декември 2018 г.

КОЛЕДА 2018

Здравейте, феички!

Аз този път ще ви представя не една, а две коледни публикации.

Първата е вдъхновена от Кат от Картишоците . Всъщност тази година нямах много възможност да съм част от света на крафтърите. Пропуснах за първи път от толкова години и двете картичкофурийски срещи. И честно казано благодарение на нея и здравото и рамо изобщо успях да удържа да се задържа в полето на това прекрасно хоби! Благодаря ти от сърце за подкрепата и вдъхновението, Кат!


Другите творения, които също са факт отчасти благодарение и на Кат,така че също ги показвам тук. Отново бях от организаторите на две възрожденски работилнички и за втора за мен година станах свидетел на инициативата "Родолюбива картичка". Децата много се забавляваха, а аз още повече.


Включвам се в следните предизвикателства:

ММП 37 Картишоците - Коледни вдъхновения. Всичко е позволено. Мисля, че казах кой е моето коледно и не само вдъхновение. 

КФП 380 Класическа коледа Това си е моята съвсем класическа и творческа Коледа със все родолюбивата картичка.

Card Mania - CMC 111 Коледа съвсем коледна е, а и Кат е вдъхновител там.

2 коментара:

  1. Усмивке, радвам се да видя, че си споделила красивата си картичка тук и там. Не бих се лишила от твоето присъствие :) сред бг крафтърите, ти внасяш толкова топлина и позитивизъм. Ще те чакам скоро пак да поработим заедно :)

    ОтговорИзтриване
  2. Nice article admin thanks for share your article keep share your knowledge i am waiting for your new post check nursing dresses boys t shirts kindly review and reply me

    ОтговорИзтриване