вторник, 30 септември 2014 г.

ВИКИНГ


Здравейте, феички!

Показвам ви една мъжка картичка.

И както вероятно си личи е правена за фен на викингите. Разполагах с малко време да я направя, но дори и да имах повече, така или иначе двувърхите брадви и тежките чукове не се срещат много сред крафтърските материали. Трябваше да използвам абсолютно подръчни неща и да проявя малко изобретателност.



Избрах картичката да е с Один, като централно изображение. Дистреснах картинката с vintage photo, обгорих краищата и ги минах с crackle accents.  Останалото е малко канап и едни особени мъниста, които честно казано не съм и предполагала, че ще дойде момент да ми влязат в употреба. Много точно паснаха  и едни малко мрачни хартии от Мигито, тях също не съм предполагала, че ще дойде момент да използвам. За пореден път се убеждавам, че когато се снабдявам с материали трябва просто да си ги харесам, дори и да нямам идея как ще използвам...все един ден сами ще си намерят проект.

Но да си призная най се гордея с идеята ми за руните.  Ултрафункционалните стикери на Зара са просто върха. Тук е момента да благодаря на Ем и на момичетата, които на Скрапбукинг срещата споделиха изрязани елементи.


А за факта, че картичката се превръща в календар, също има пръст Зара.

Честно казано доста съм доволна от резултата.

Включвам се в мъжкото предизвикателство при Тони - TBC# 16 - Masculine / Мъжки свят

Включвам се още и при:

Paperminutes #341 - Easel Card - картичката е от този тип.

Vintage Stamping Challenge #24 – Anything Goes - тук приемат всичко.

Благодаря за вниманието!

2 коментара:

  1. Браво, Мари, чудесно си се справила с тази трудна задача. Успех и късмет в последното ни предизвикателство!

    ОтговорИзтриване
  2. Wow, such a beautiful card-calender. Ich like your kind of vintage style. The Odin looks very powerful. Thanks for taking part in our Paperminutes challenge.

    ОтговорИзтриване