вторник, 2 май 2017 г.

ГАБРОВО 2017


Здравейте, феички!

Както се досещате тази ми публикация ще е посветена на Деветата национална картичкофурийска среща, която се поведе от 29.04.17г. до 01.05.17г. в Габрово.

Сигурно е излишно да казвам, че мен още ме държат емоциите. Винаги съм присъствала на тези срещи с голямо удоволствие и този път не прави никакво изключение.


Ентусиазмът ми започна още от предишната вечер, в която правих АТС-та ...макар да направих сравнително малко бройки се надявам да са се харесали на момичетата, при които отидоха. Тръгнахме с голям кеф  от София още от петък и аз поне очаквах  останалите фурийки  с голямо нетърпение. И така в очакване на срещата успях дори да спретна и скромен подарък за нашата мила Картишочка Кат, защото тя освен всичко друго реши да празнува с всички нас и рождения си ден. А това още повече допринесе за спретване на един добър купон.



Времето беше прекрасно и дори успяхме да се разходим из Етъра, че пообиколихме и Габрово. Разбира се имаше една камара демонстрации на техники, работилнички за картички и албумчета, гарнирано с топлото посрещане и с топлия восък на карвинг свещите на любезните ни домакини от Стела Арт. И не на последно място - щандове със материали на крафт магазинчета, които допринасяха за една чудна оживена глъчка. Събрахме и една добра сума за благотворителна кауза.

Аз лично освен, че оставих малки отпечатъци в албумчетата с пожелания за рожденичката, които се бяха постарали да спретнат Тони и Иренка, се включих  в миксмедийните забавления.


Това е моят резултат от миксмедийната работилничка на Картишочките. И поради блондински причини без малко да пропусна да го направя летящо това платно, но благодарение на Тони и едно бързо решение в полет сега моето розовеещо безвремие се носи на пеперудени криле. Честно казано съм доволна как се получи.

Пробвах се да имам още един-два пеперудени опита, но определено бяха несполучливи /Иренка, обичам те!/, та тях ще ви ги показвам някой друг ден, когато имам муза да ги довърша!


Включвам се в следните предизвикателства:

Разбира се при Картишок ММП 22 - "Да полетим!" - Не може един от любимите блогове за предизвикателства и неговата прекрасна създателка да имат рожден ден и аз да не покажа малко старание! Кат, пожелавам ти още купища крилато и не само вдъхновение, защото заразителния ти ентусиазъм ни кара и нас да летим! <3

Разбира се при Картичкофурии КФП 332 "Многоцветно" - Тук се включвам с АТС-тата, макар че четвъртия ми цвят се пада в другия проект...но няма как Картичкофурийска среща, пък без участие в Картичкофурийско предизвикателство.

Благодаря на всички фурийки за забавленията за девети пореден път!!! И до нови срещи!!!

5 коментара:

  1. Усмивке, обичам широката ти слънчева Усмивка :) Радвам се че я видях и тези дни, благодаря ти за чудната розова картичка, и за това, че творихме заедно в Кръжока. Благодарение на готини и позитивни хора като теб продължаваме смело да борим онлайн и офлайн пространството с още повече хъс за сбирки, предизвикателства и споделени емоции.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кат, аз също се радвам, че творихме и се забавлявахме заедно тия няколко дни! Продължавай все така смело да крачиш на Катешко розовите си обувки сред нас и крафтърските забавления, защото ни е голям кеф!!!

      Изтриване
  2. И аз те обичам, слънчева усмивке! Добре, че се е включила Тони, че да ни покажеш платното. Супер е весело и пролетно!

    ОтговорИзтриване
  3. Личи си, че в платното ти са вплетени много положителни емоции! И определено е правено за нашето предизвикателство!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. А аз имам едно от тези малки цветни съкровища - АТС :) Винаги се усмихвам като наминавам през твоето местенце :)
    А платното ти (по-точно шадоу бокс) е станало чудно! Радвам се че успях да го направя крилато :) Успех и късмет ;)

    ОтговорИзтриване