петък, 14 април 2017 г.

ВЕЛИКДЕН 2017


Здравейте, феички!

Показвам ви моите две картички на пролетно-великденска тема. Отдавна не съм бродирала и честно казано ми беше приятно да си припомня старите ми хоби страсти.И двете картички заминават вече пътуват за Англия, като се надявам да зарадват получателите си за празника....Показвам в следните предизвикателства:

Картичкофурии - КФП 332 "Многоцветно"- Намират ми се цели четири цвята - синьо, зелено, розово и жълто. Освен това е и празнично.

Картишочките - ММП 21 Цветя - Не знам дали минава за микс медия...но обикновено не смесвам бродерия с боички, ако не е пано. Тук смело си направих фон с водни боички...Цветенцата ми не са ръчно правени, но се надявам и тези да им се харесат...До края на предизвикателството се надявам да се престраша да направя и нещо с ръчно правени цветенца...

The Crazy Challenge - CCH 246 - Пролет е - Отдавна се съм се включвала тук...Отново ви благодаря за вниманието!

4 коментара:

 1. Усмивке, много са ти свежи бродериите - толкова цветни, пролетни и искрящи. И е съвсем уместно да ги покажеш в Картишок - за да радват и други хора там :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря, Кат! Чудех се само дали съм по правилата...иначе винаги с кеф показвам в Картишок и точно затова се притесних, че в желанието си да ви показвам какво правя да не се окаже, че ви пробутвам всичко... Таааа...

   Изтриване
 2. Lovely cards, great job and well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

  groetjes, Ellen

  ОтговорИзтриване
 3. При теб винаги е толкова пъстро и цветно! Не вярвам да имаш картичка с по-малко от 3 цвята :)
  Успех!

  ОтговорИзтриване