петък, 2 септември 2016 г.

ПАСТЕЛНО


Здравейте, феички!

Бързам да ви се похваля с една картичка. Аз отдавна не съм правила картички. Да не споменавам, че това ми е първата с оцветена картинка...Ама не заради  това бързам да се похваля...

Искам да ви кажа колко съм въодушевена от новите си пастели :))) Направо супер им се радвам! Невероятни са!

Имам си Prima Water Soluble Oil Pastels - Това са маслени пастели, които прекрасно реагират с вода.

Имат си всички плюсове на маслените пастели - крамообразни, с наситени ярки цветове, които се преливат много добре и след добавянето на вода става акварелна магия и ефекта е още по-наситени и ярки цветове и преливане!


Да, много хора казват, че са едва ли не същите като Джелатосите. Ами не, за мен не са! Аз лично колкото и да си обичам Джелатосите  с тях не мога да постигна толкова плавно преливане, а като съм  опитвала да оцветявам с тях не ми се е получавало точно по този начин. Прима пастелите ги усещам значително по-добре. И определено съм безкрайно благодарна на Бо, че ми се върза на акъла и ми ги изнамери из пъстрия крафт свят :)))))))

Показвам в новото акварелно предизвикателство на Картишоците. Картинката ми е подарена от Кат при последното ни мацане заедно и бих се радвала, ако и хареса как съм я направила. А и точно при последното мацане понасъбрах доста акварелни вдъхновения, та сигурно това няма да ми е единственото включване този месец. Имам само малко притеснение, че картичката не е съвсем микс медия...За фон съм използвала един от листовете, които ми е подарявала Иренка и правени от нея с Джели-то...върза ми се чудесно, та се надявам  все пак да мине за следи от микс медия ...:)

Благодаря ви, че споделихте въодушевлението ми!!! :)

2 коментара:

  1. Ей, сладко пиле, радвам се да те видя да наничаш още от началото в нашето ново предизвикателство. Подозирах, че ще намериш с какво да се включиш. Така де, няма да оставяш новите си играчки да хващат прах в шкафа. Продължавай да се забавляваш все така добре и цветно.

    ОтговорИзтриване
  2. Супер готина и smile-s картичка :)!Прегръдкииииии :):):)!

    ОтговорИзтриване