четвъртък, 1 септември 2016 г.

ДРЪЖ ВЯРНАТА ПОСОКА...


Здравейте, феички!

Показвам ви една арт-журнал страничка, която трябваше да е готова още през юни за пътешественическото предизвикателство при Картишоците.

Е, не можах да я довърша навреме...с което прекъснах редовните си участия при тях...Някак не беше ми се избистрила, нито как да я направя, нито имах някаква цялостна визия как да изглежда...Пък не ми е възможно да направя нещо без концепция - не ми се получава просто!Така си и остана, докато през август Кат не ни събра за едно емоционално мацане. Всъщност мацанията с нея са винаги емоционални и забавни...и някак неусетно...не ме питайте как онзи съботен следобед стана повече от 12-часов :)

Похвалих и се как напредвам с акварелните моливи и как тренирам върху книжките за оцветяване за възрастни...Изпобвахме интересни неща с новите ми тушове и се радвам, че я заразих. Пробвахме всякакви водни боички и детски и професионални. Тони и тя вече активно навлезе в микс медията и много и се радвам, за което...Абе,  насъбрах вдъхновение за новото акварелно картишочесто предизвикателство в огромни количества и не е като да нямам концепции :)))) И обещавам да държа тази посока още дълго :)))А сега се включвам в следните предизвикателства:

Картичкофурии  КФП 306 "Картичка с три думи на български" - Използвла съм едно от печатчетата на Мигито, които има Кат за надписа. Думичките са точно три :))))

Mixed Media Worold - MMW 17 Summer/Sea Nautical/ - Макар и не в синьо се надявам, че странчката ми е достатъчно морска :)

Благодаря, че се отбихте!

Няма коментари:

Публикуване на коментар