неделя, 4 октомври 2015 г.

ЧЕРВЕНО, ЧЕРНО И ЖЪЛТО/ЗЛАТНО

Здравейте, фурийки!

Това е моят трети път, при който се пада да ви предизвиквам при Картичкофурии! Този път реших да не ви затруднявам и избрах да ви предизвикам с цветова комбинация. Все пак сме в навечерието на нашия общ хоби празник - Денят на картичкоправенето и аз реших да ви дам повечко свобода.

Очаквам от вас да ми покажете картички или хартиени проекти в цветовете червено, черно и жълто. И този път, като във всяко мое предизвикателство, ви давам възможност за алтернатива - разрешавам ви да замените жълтото със златно, ако прецените, че ви харесва повече. В какво съотношение и как точно ще съчетаете цветовете оставям на вашето въображение.



За да ви вдъхновя избрах да направя арт журнал страничка посветена на Денят на картичкоправенето. Наградата и този път е ваучер за 20 лева от готиното магазинче на Бо.

В направата на страничката няма нищо особено специално - акрилни боички, акрилна златна паста и мъниста. Може би по-особеното е, че се случи да оцветявам картинки - нещо изключително непривично за мен, но се надявам да ми се е получило. Маковете са оцветени със акрилна боичка - малиново червено на Anita. Имам доста добри впечатления за тези боички, но за това ще опитам да ви разкажа евентуално друг път.

Сега бързам да покажа маковете си в още две предизвикателства:

При Картишочките този месец има лесничко предизвикателство - ММП 6 - Четката хвани и точките ни покажи - надявам се да им хареса.

Хартиени вълшебства - № 22 - Цветя - тук октомври е доста цветен и вдъхновяващ. Бляставият ми елемент е златната паста :)

Благодаря за вниманието!

2 коментара:

  1. Весели и усмихнати точици, като теб! Благодаря за усмивката

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотни цветове, Мари и красиви макове! :)
    Бродерийка не виждам... ;)

    ОтговорИзтриване