петък, 28 октомври 2016 г.

ЕСЕН...В КАЗАНЛЪК


Здравейте, феички!

Сега искам да ви покажа една картичка, която ми е много свързана със спомените от Картичкофурийската среща в Казанлък. Всъщност в тази публикация трябваше да ви разкажа по-подробно за преживяванията си там...но нещо напоследък времето хич не ми стига за публикации...

Наистина беше много забавна и сърдечна среща. Момичетата-розички и наши любезни домакини се бяха доста постарали. Темата на срещата бяха албумите и рецептурниците...беше не малка суматоха и хвърча доста хартия. Аз признавам си не съм фен на албумите като цяло и с адашчето ми и другарче по срещи тактично решихме да използваме времето да поразгледаме този интересен град Казанлък. И да ви призная определено имаше какво да се види. Най-впечатлена бях от музея на Чудомир.  В интерес на истината не знаех, че освен талантливо перо Чудомир има и доста талантлива четка на художник.

Покрай разходките из града изобщо не разбрах кога момичетата са провели играта с размяната на материали, макар че си носех да се включа. За сметка на това пък с удоволствие се включих в играта организирана от домакините. Силвето от Плам Арт разстели една маса с материали, от които участниците трябваше да си изберат и да направят картичка. Е, това е моето творение.


Всъщност като се замислих май за първи път ми се случва от цели осем срещи /като аз съм присъствала на шест/ аз да направя картичка там на място. Броя си го за лично постижение.
Освен това всички направени картички от играта отидоха за благотворителност и това не може да не ме радва.

Имам и официалното разрешение на Руми от Хоби Свят да я включа в есенното предизвикателство на Картишок. Така, че се включвам и ако на Картишочките случайно им липсва микс медия да си знаят, че е само защото те ми липсваха на срещата.

И все пак да не е съвсем без микс медия ви коказвам и скромните си три броя АТС, които успях да спретна и то вечерта преди срещата.



Показвам и при Картичкофурии - КФП 313 - Клони, листа и птици.  Все пак не може Картичкофурийска среща пък без участие в картичкофурийско предизвикателство.

Благодаря, че се отбихте.

2 коментара: