понеделник, 7 април 2014 г.

МАРГАРИТКИ


Здравейте, феички!

Картичката, която искам да ви покажа е предназначена да зарадва една Маргаритка за празника на маргаритките и на всички цветя :)

А и не знам дали ви прави впечатление, но вече мога да правя и още един вид цветенца ;)

Към картичката има и няколко приложения...все пак след Цветница идва и друг голям празник :)

Ще включа картичката в КФП 212 "Пролетен празник" - много е хубаво предизвикателство тази седмица при Картичкофурии и аз не мога да се въздържа да не се включа за втори път.




Ще включа картичката и в "Забавлятелство тридесето" при Мър-Мяу - Напълно осъзнавам, че лейката от моята картичка не е точно кошница...а пиленцата от приложенията не са точно от хартия, поради което оставям участието ми изцяло на преценката на мър-мяуки...и ако решат могат спокойно да ме отстранят.


При Тони този месец също има много хубаво предизвикателство - TBC 11 - "Изчистена картичка". За първи път правя опит да направя картичка в този стил...и  в интерес на истината през цялото време едва се одържах да не добавя още няколко цветенца...а сега като гледам крайният резултат...все ми се струва, че всъщност цветенцата трябваше да са една идея по-малко. Така, че и тук, ако Тони прецени, че картичката ми не е достатъчно проста /за разлика от мен!/...може с чиста съвест да ме зачисти от списъка.

Да си призная честно окончателно се убедих, че тази CAS-работа хич не е толкова проста, колкото изглежда... Моите най-искрени адмирации към умеещите го този стил.

 Включвам се и при:

 The Crazy Challenge - CCH 168 - Bling it up - В тичинките на маргаритките има доста блясък...искрено се надявам да се вижда добре на снимката, че да не се налага и от тук да ме отстраняват :)

Challenges 4 Everybody - Challenge 40 - Anything Goes - тук приемат всичко.

Благодаря за вниманието!

5 коментара:

  1. Мари, картичката ти е много свежа и весела. Прекрасна лейка и цветя. И на мен са ми малко в повече за изчистена картичка цветята, но много ми харесва и няма да я махна :) И яйчицата са много сладки. Продължавай в опитите за CAS. Наистина си е сложно, и аз не го умея много този стил, но продължавам да опитвам. успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за проявеното разбиране, Тони! Със сигурност ще продължавам да опитвам...и определено обещавам следващия път да бъда по-прецизна :)

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна ти е картичката Мари.Аз лично съм голям почитател на нестандартните саксийки и вази и още по-голям на маргаритките:),които определено носят пролетта със себе си!Благодаря ти ,че се включи при нас в The Crazy Challenge и ти желая успех!
    Поздрави Снежи

    ОтговорИзтриване
  4. Great card, well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

    groetjes, Ellen

    ОтговорИзтриване
  5. Много свежи неща си ни показала, Мари! :) И браво за новите цветенца - прекрасни са!
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване