понеделник, 3 февруари 2014 г.

АТС - ПЕТА СЕРИЯ


Това са моите АТС - Валентинки за размяната организирана от Деси във фейсбук групата "Крафтърски забави"

Като цяло исках да ги направя сърца, но да не са в традиционните за този празник - розово и червено, за да не се получава твърде захаросано. Надявам се да ви харесат.




Ще ги включа още в следните предизвикателства:

Addicted to Stamps and More - Challenge #80 - Photo Inspiration - А това е снимката, която съм използвала за вдъхновение.


City Crafter Challenge Blog Week 196 ~ Love Story - защото са  Валентинки

TBC# 9 - Hearts / Сърца - При  Тони винаги ми е приятно да се включвам, а темата в случая е съвсем подходяща.

Хартиени вълшебства - №2 Зимно предизвикателство - "Любовен елексир" - Искам само да пожелая от все сърце на готините вълшебници много попътен вятър на новото вълшебно местенце! Надявам се пайетите с форма на сърца да се броят за бляскав елемент.

Благодаря за вниманието!

15 коментара:

  1. Страхотни и различни Валентинки. Аз пък винаги се радвам да гледам твоите оригинални картички :) Дано някое се падне и на мен. Аз успях да направя само 6.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за милите думи, Тони! А защо само? Шест е едно чудесно число, още повече, че моите са само три...и сигурно само аз ще съм направила толкова малко :)))

      Изтриване
  2. These are beautiful! Love how you have done each one in a different colour. Thank you for sharing with us at ATSM.

    ОтговорИзтриване
  3. Citeness!!Thanks for sharing with us at CCCB!

    ОтговорИзтриване
  4. Lovely! Great take on the inspiration photo! Thanks so much for playing along with ASM this week!

    ОтговорИзтриване
  5. Wow! These are so lovely! Thanks so much for playing along at CCCB!!

    ОтговорИзтриване
  6. These are so cute! I love the non-traditional colors you used! Thanks for sharing with us at ATSM. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Very creative and feminine! Thanks for joining us at ATSM and do join our current Anything Goes Challenge too!

    ОтговорИзтриване
  8. Thank you so much ladies! Your words mean a lot to me!

    ОтговорИзтриване
  9. Благодарим ти за милите думи. АТС - тата са страхотни, много ми харесват, когато са в серия. А пайетите са си достатъчно бляскави, така че ние с удоволствие ще ги зачетем :) Благодаря ти, че ни ги показа в "Любовен елексир" Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  10. Напоследък нямам никакво време за прекрасното ни хоби! Чак сега виждам поредните красоти! Наистина прекрасни! Следя блога ти с интерес и всеки път ме впечатляваш с много нежни творения! И ако позволиш отново ще те използвам за моя вдъхновителка! Почти съм си ушила първата бродерия от този тип (интересно е че знам как се казва на английски, но на български?). Остава само да я вградя в някаква картичка. Имам един въпрос, обаче- това което си използвала за тези сърца не е панама (поне такава, с която аз съм запозната), прилича ми на някаква хартия. Може ли малко инфолмация! Благодаря предварително и моля те - продължавай да споделяш творчеството си с нас!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей, Вени! Първо искам да ти благодаря от сърце за изключително топлите думи! Означават страшно много за мен...и това ми дава кураж да продължавам да правя точно това, което правя. Освен това много се радвам, че и аз мога да съм полезна с нещо на някого...така, че за мен ще е удоволствие да отговарям на всякакви въпроси и изобщо не се притеснявай да питаш.
      Иначе, материала върху който са избродирани тези сърца е така наречената пластмасова панама. Това е сравнително мека пластмасова материя с дупчици, с размер 14 каунт /за сравнение с другата панама/, която много лесно се изрязва с ножица до ръба на бродирания мотив...и предимството е, че не се разнищва. Върху нея се бродира по стандартния начин, но с опита съм установила, че е по-лесно да се ползва широкоуха, но островърха игла /за стандартните панами се използва игла с тъп връх/. Обикновено се използва за направата на бродирани играчки за елха, като гърба на бродерията се залепя с филц или за бродирани рамки за снимки, защото лесно се изрязва прозорчето за снимката. Продава се в магазините за гобленарски принадлежности на лист А4, макар че не навсякъде знаят за нея. Ще опитам максимално скоро в отделна публикация да дам по-подробна информация за това, включително и в снимки. Поздрав.

      Изтриване
    2. Благодаря за изчерпателната информация!
      Не бях чувала за такава панама, но със сигурност ще опитам при първа възможност!
      До скоро!

      Изтриване