сряда, 30 октомври 2013 г.

КОЛЕДЕН ТАГ


Знам, че за повечето от вас настроението е в тиквено-черната гама, а пък и при тези така летни температури навън ...Коледата изглежда още по-далечна. Аз, обаче...така за всеки случай, реших  все пак да се отчета с участието си в Коледната игра на Ем... по-навреме. И ...това е резултата. Надявам се да ви хареса. А и като се знам аз сигурно ще съм единственият участник, който ще участва  само с един таг - мога да се обзаложа даже /хо-хо/, но какво да се прави ...аз не съм от много бързите.

Избрах да направя точно този Дядо Коледа, защото си има предистория при това свързана точно с игра с размени. Миналата година по Коледа участвах в една игра с размени на бродерии в любимия ми форум за гоблени. Този Дядо Коледа беше една готова мини комплектовчица, която беше част от подаръка, който аз получих. Реших, че няма по-подходящо от това сега да го ушия и също с него да опитам да зарадвам някого.

Ще включа тагчето още в следните предизвикателства:


Always Playing with Paper - Merry Monday #81 {Santa!!!!!} - заради Дядо Коледа.


Created With Love - CWLC 64 Anything Goes - тук приемат всичко

Crafty Sentiments Designs - Anything Goes - и тук ще ми приемат тагчето.

Иначе обичам да се включвам в игри. Даже доста често го правя. И като казах игри ..няма как да не се отчета и по още един въпрос, за който обаче съм по-скоро безвъзвратно закъсняла.

Ще използвам тази публикация за да отговоря на въпросите от "Лексикона" на Бо.

Мила, Бо искам да знаеш, че съм невероятно поласкана от факта, че точно ти избра да ме включиш в тази игра. И искам да ти поднеса извиненията си, че аз не съумях да отговоря на въпросите навреме, за което определено си посипвам главата с пепел...
Даже сега изобщо не знам дали трябва да предам щафетата...те хората отдавна забравиха, че са я играли тази игра...толкова нови блог-хопове има...Но все пак ето и моите отговори:Най-близката забележителност до вашето жилище е? - Ами от едната страна на блока ми се намира „Джъмбо“, а от другата крафтмагазинче „На борсата“. Знам, че за нормалните хора това не се броят за забележителности...но съм сигурна, че средностатистическия крафтър ще оцени местоположението ми... хаха
Иначе...от другата страна на ливадата отсреща се намира Дворецът „Враня“...


Какво имате под леглото си? – То моето легло е разтегаемо...та обикновено няма нищо под него...освен някое и друго заблудено мънисто...как се озовават там да им се чудиш...


Любим спомен от детството? – Цялото ми детство ми е много хубав спомен.


Имате ли тайна, която никой не знае? – Да. Ама нали не очакваш да ти я кажа?


В какво вярвате? – В себе си. Основно.


Какво най-много ви плаши? – Бях решила да не отговарям сериозно...но най-много ме плаши загубата на близък човек.


Какво ви прави щастливи и какво - тъжни? – Предполагам, че онова което радва повечето хора радва и мен...и онова, което ги натъжава – натъжава и мен.


Какво обичаш да правиш в свободното си време? – Как какво?! И питаш? Картички естествено....и да бродирам.


Какво би направил, ако имаше вълшебна пръчка?- Ами някакви супер сили бих си избацала, като да спирам времето, да бягам със скоростта на светлината ...или да ставам невидима, а и световен мир.. както казват миските.


Пожелайте си нещо. – Пожелавам си вълшебна пръчка.

Ами това е от мен...като за няколко месечен отчет, надявам се да е достатъчно.

Благодаря за вниманието!!!

12 коментара:

 1. Great tags! Love the cross stitched image! Thanks for joining us this week at Created With Love Challenges for our ANYTHING GOES Challenge!
  DawnD

  ОтговорИзтриване
 2. Great tag. Love the cross stitching. Thanks for joining our Anything Goes Challenge at Created With Love Challenges

  ~~Chris

  ОтговорИзтриване
 3. This is such a gorgeous tag. I love that you have used a Santa gifted to you and that he will go on and bless someone else. Thank you so much for joining us at Merry Monday.

  ОтговорИзтриване
 4. A beautiful cross stitched Santa and I love how you've made it into a beautiful tag! Thanks for sharing it with us at Merry Monday!

  ОтговорИзтриване
 5. Beautiful tag...I do cross stitch also, so I know how much work went into this!

  ОтговорИзтриване
 6. wow the tags are fantastic and I love your cross stitch project too. Thanks for joining in the fun with us this week at Created with Love challenges.
  Linda K. DT

  ОтговорИзтриване
 7. Wonderful tags, love all the cross stitching. Thank you for joining us for Merry Monday.

  ОтговорИзтриване
 8. Beautiful tags here! Thanks for joining us at Merry Monday.

  ОтговорИзтриване
 9. Very nice creation! Thanks for joining us at Created With Love Challenges this week.

  ОтговорИзтриване
 10. Fabulous.Thank you for joining in the Crafty Sentiments challenge this time.
  Cathy

  ОтговорИзтриване
 11. Ама много готин таг!
  И благодаря, че отговори на въпросите ми! То не беше задължително, защото знам, че и времето, с което разполагаме е ограничено... Но ми беше интересно и забавно, и определено ти завиждам за местоживеенето! ;) Поздрави! ХХХ

  ОтговорИзтриване