петък, 25 декември 2015 г.

КОЛЕДА 2

Весела Коледа, мили феички!

Пожелавам ви от все сърце много радост, късмет, усмивки и най-вече много вдъхновение!

Като цяло бях решила, че съм се отчела откъм коледни журнални странички, но ето че вашите творения не може да не ми подействат вдъхновяващо и на мен! Благодаря ви, че сте толкова заразни :))))



Ами така де, то не бяха яки клипчета, нови журналчета, криви елхички и CAS коминчета ...как да не го присърбят ръцете човек! :)

Останалото не е нещо сложно - акрилни боички /каквито сини имах все ги включих/....дистрес мастилото  - broken china. Акрилни пасти на Marabu, изрязани елементи и добрия старец с елените изрязан от коледна салфетка.

Дори така се бях развихрила, че и една коледна кутия за бонбони успях да спретна към страничката:)


Включвам се в следните предизвикателства:

При Картишочките - ММП 8 Празнично вълшебна тема - Тук не мога да не се включа :)

Картичкофурии - КФП 281 "Аз обичам Коледа" - Показвам с удоволствие, че с първата не успях да се включа в интересната тема тук...

Много усмивки и хубави празници от мен!

четвъртък, 3 декември 2015 г.

КОЛЕДА

Здравейте, феички!

Ето, че и аз официално откривам коледния сезон тази година!

Показвам ви моята коледна страничка....и да ви призная толкова вдъхновяващо ми действате с вашите вълшебства, че този път май надминах себе си :)

За основа тук съм използвала метода, който показа Кат с прохообразните бои. Аз съм използвала червена боя за яйца..мокриш и поръсваш. Съжалявам, че почти съм скрила ефекта, но наистина се получава много яко /Е, не е Brusho...но все някога и до него ще стигнем :)/


Останалото е: Бяла акрилна боичка на Daily art; Зелена спрей боичка на Рentart /макар, че тук поради повреда на пулверизатора се получиха по-скоро капки, а не пръски..ама карай/; Акрилни пасти на Marabu - бяла гладка и бяла финозърнеста за сняг; Брокат от Джъмбо; Джелатосите - red cherry, spearmint, coconut; Дистрес мастилото - festive berries; Дaизайнерска хартия от блокчето на Dovecraft "Twelve days of Christmas"; Акрилен глос лак на docrafts; Изрязани елементи, които си имам от момичетата с машинки и пънч - елхова клонка. Сладурковците-снежковци са изрязани от коледна салфетка :)

Включвам се в следните предизвикателства:

При Картишочките - ММП 8 "Празнично вълшебна тема" - Не мога да не покажа при тях...те са ми основните вдъхновителки :)

Card Mania - CMC#75 Christmas / Коледа - Включвам се и тук с удоволствие :)

The Crazy Challenges - CCH #211 Everything goes - Тук приемат всичко :)

Mixed Media World - MMW#9: ANYTHING GOES - Тук също приемат всичко, стига да е микс медийно..:)

Благодаря за вниманието!