петък, 30 октомври 2015 г.

ЕСЕННО

Здравейте, феички!

Показвам ви моята арт журнал страничка посветена на есента!

По това време на годината обичам да правя есенни проекти. Даже да ви призная тази страничка е готова от известно време. Направих я за да се включа при Картичкофурии - КФП 274 "Код Оранжево", но по технически причини /много русо скриване на USB кабела на фотоапарата ми и от самата мен/ не можах да ви я покажа по-рано.


Ей, цялата къща обърнах да му се не знае, но пък поради забавянето сега ще мога да ви я покажа и при Картишочките ММП 7 "Есенно вдъхновение с аромат на тиква и още нещо". Включвам се с кеф...Не знам защо Джиджи реши, че вече е "мухлясала" тая тема,  но в моята глава има още няколко тиквени проекта...още повече, че и оранжевия dylusions е на път към мен. Абе няма да се отървете от мен и този месец и това си е.

Тук в направата отново няма нищо специално - фонът е с няколко дистреса - old paper, vintage photo, wild honey и съвсем малко festive berries. Останалото е пънч листенца, кафява, оранжева и жълта акрилни боички, а за слънцето съм използвала добрия стар и позабравен /поне от мен/ ученически пергел.

Благодаря за вниманието!

събота, 10 октомври 2015 г.

ТОЧКИ И ЦВЕТЯ

Здравейте, феички!

Показвам ви едно творение, което направих сравнително набързо. Буквално за няколко часа. Просто нямах повече време, но определено се постарах. И това беше моят начин да кажа....

Честит Рожден Ден, Бо! Благодаря ти, че ме направи част от твоят личен празник и за приятната вечер изпълнена с много емоции :)


За направата съм използвала стенсили, акрилна паста, акрилни боички, малко дизайнерски хартии, джелатос - lime и дистрес мастилата twisted citron и festive berries. Останалото са цветя и изрязани елеминти. За изрязаните елементи отново трябва да благодаря на отзивчивите момичета с машинки /Асе, прегръдки :)/. А ако голямото лилаво цвете невероятно много ви прилича на цветята на Мари...да знаете, че приликата никак не е случайна. Просто Мари беше така мила да ни подари от нейните великолепни цветя на една от срещите в София и аз си го пазех това цвете за специален проект като този :)

Показвам в следните предизвикателства:


Хартиени вълшебства - № 22 Цветя - тук бляскавият ми елемент са малките перлички в центъра на цветята.

Благодаря за вниманието!

неделя, 4 октомври 2015 г.

ЧЕРВЕНО, ЧЕРНО И ЖЪЛТО/ЗЛАТНО

Здравейте, фурийки!

Това е моят трети път, при който се пада да ви предизвиквам при Картичкофурии! Този път реших да не ви затруднявам и избрах да ви предизвикам с цветова комбинация. Все пак сме в навечерието на нашия общ хоби празник - Денят на картичкоправенето и аз реших да ви дам повечко свобода.

Очаквам от вас да ми покажете картички или хартиени проекти в цветовете червено, черно и жълто. И този път, като във всяко мое предизвикателство, ви давам възможност за алтернатива - разрешавам ви да замените жълтото със златно, ако прецените, че ви харесва повече. В какво съотношение и как точно ще съчетаете цветовете оставям на вашето въображение.



За да ви вдъхновя избрах да направя арт журнал страничка посветена на Денят на картичкоправенето. Наградата и този път е ваучер за 20 лева от готиното магазинче на Бо.

В направата на страничката няма нищо особено специално - акрилни боички, акрилна златна паста и мъниста. Може би по-особеното е, че се случи да оцветявам картинки - нещо изключително непривично за мен, но се надявам да ми се е получило. Маковете са оцветени със акрилна боичка - малиново червено на Anita. Имам доста добри впечатления за тези боички, но за това ще опитам да ви разкажа евентуално друг път.

Сега бързам да покажа маковете си в още две предизвикателства:

При Картишочките този месец има лесничко предизвикателство - ММП 6 - Четката хвани и точките ни покажи - надявам се да им хареса.

Хартиени вълшебства - № 22 - Цветя - тук октомври е доста цветен и вдъхновяващ. Бляставият ми елемент е златната паста :)

Благодаря за вниманието!