вторник, 29 септември 2015 г.

БЕБЕШКИ МУ РАБОТИ

Здравейте, феички!

Бързам и аз да покажа какво съм сътворила за най-новото картишоче и Джиджи, докато не съм изтървала срока! Имах желание да направя страничка за нея още като излезе предизвикателството, ама нещо ме беше обзела слънчогледената вълна в началото на септември и...все си казвах, че имам време...после ме поде работа...и така...


Имах голямо желание да е специална. Все пак Джиджи не прави какви да е странички. Исках и да е бродирана, но явно желанието и времето за това са си две различни неща /нищо, сега разбирам, че имам още мъничко време до 20-ти октомври :)/

Интересното е, че тази страничка е направена около две срещи. Явно самата мисъл, че ще се срещна с момичетата ми действа доста вдъхновяващо. Фонът беше направен преди една среща с Кат, Бо и Плами на НДК в двата часа промеждутък, който имах докато дойде времето за срещата. А я завърших на Националната среща в Търново, където Иренка така се развихри с джелиплейта и микс медия материалите, че сигурно не остана незаразена с ентусиазъм фурийка. Аз разбира се не направих никакво изключение. И това е моят резултат. Сладурчестите картинки са от една салфетка, която ми подари Бо. Реших, че все пак не може да няма бродерия и сложих една миниатюрна пчеличка в чест на меденото зайче :)


Това е от мен. Показвам в Картишока и изчезвам!

П.П.  Още снимки от Търново, малко по-късно довечера :)

четвъртък, 17 септември 2015 г.

СБОГОМ, ЛЯТО!

Здравейте, феички!

И този път няма да съм многословна :)

Ще ви покажа поредното си слънчогледово творение. Макар, че всъщност тази страничка по-скоро беше нещо като генералната репетиция за паното със слънчогледи...нищо, че ви я показвам след него. Те спецките  винаги са казвали, че това им едно от основните предназначения на арт журналите - в тях можем да си запечатаме някоя и друга идея...Та този път аз така направих.  Първо хванах идеята и я направих на арт журнал страничка...и  след това я доразвих в паното.


Просто имах известни притеснения, че директно на паното може и да не успея да се справя. А като се има предвид, че паното беше за подарък...това се оказа един добър начин да си имам частичка от него запазена за спомен за мене си. :)

Като цяло съм доволна как ми се получи.

Включвам се буквално в последния момент при Картичкофурии - КФП 272 - Ботаника - Просто добавих надписа  goodbye summer и малко сухи цветя, които бяха част от букетите ми за рожденя ден /нали не се съмнявате, че бяха слънчогледи :)/ и реших да се включа в предизвикателството и да ви ги покажа.

Благодаря за вниманието :)

четвъртък, 3 септември 2015 г.

СЛЪНЧОГЛЕДИ


Здравейте, феички!

Последните няколко дни на август се оказаха доста творчески за мен. Няма да съм многословна. Само ще ви покажа набързо едно микс медия пано в любимия ми жълт цвят. Като се надявам с него да внеса мъничко слънчево настроение в дните ви в края на лятото.


В направата няма нищо специално, като изключим, че за първи път правя нещо в този мащаб. Използвала съм стенсили, акрилна паста и акрилни боички. Слънчогледите изрязани от салфетка, залепени на картон със сухо лепило и на няколко пласта за повече обем. Останалото са дървени елемети, дантела, цветя и копчета.


На рожденичката се хареса...надявам се и на вас!


Включвам се в следните предизвикателства:

The Crazy Challenge - CCH #205 - Watercolor - Използвала съм акрилни бои, надявам се да се брои за водно оцветяване.

We Love 2 Create - #18 - Anything Mixed Media Goes - Тук приемат всичко стига да е микс медия

Благодаря за вниманието!